Kavels

RO-2011-10-DO.01-Inrichtingstekening-A3-L

Maatwerk en volop keuze in kavels

Het totale plangebied Florapark is ruim 11 hectare groot, waarvan ca. 7 hectare voor bedrijfskavels, de rest bestaat uit openbaar gebied zoals de wegen en het park. Het totale bedrijfsvloeroppervlak is 200.000 m2. U koopt in Florapark al een bouwkavel vanaf 1.250 m2. Daarnaast biedt de gemeente u maatwerk en volop keuze in kavels.

Unieke mogelijkheden

In Florapark streeft de gemeente Asten een balans na tussen ondernemerswensen en zorgvuldig ruimtegebruik in onze groene gemeente. Daarnaast creƫren we ook kansen. Zo krijgen ondernemers die nu al intensief samenwerken, de gelegenheid om naastgelegen kavels uit te zoeken. Dat bevordert de samenwerking en draagt bij aan efficiency en kostenverlaging. Zo zorgen we samen voor groei en synergie in ondernemend Asten.

Interesse in een eigen bedrijfskavel?

De gemeente komt graag in gesprek met ondernemers die groeikansen zien op deze unieke, Astense locatie. Laat hier uw gegevens achter zodat we je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen. Of neem contact op met Eric Sprangers (06 29 25 98 68).